Uudised

Pildistamine 19. september regina


Pildistamine toimub Kärdla  Kultuurikeskuses.

KUMA PILDISTAMINE 23.09
10:30 - 11:30 12.G1 ja 12.G2 60 min
11:30 - 12:10 11.G1 ja 11.G2 40 min
12:25 - 13:05 10.G1 ja 10.G2 40 min
13:05 -13:20 ÕPILASESINDUS 15 min
13:20-13:40 ÕPETAJAD 20 min
13:50-14:50 SÕBRAPILDID 60 min

Pildistamine toimub Kärdla  Kultuurikeskuses.

KUMA PILDISTAMINE 23.09
10:30 - 11:30 12.G1 ja 12.G2 60 min
11:30 - 12:10 11.G1 ja 11.G2 40 min
12:25 - 13:05 10.G1 ja 10.G2 40 min
13:05 -13:20 ÕPILASESINDUS 15 min
13:20-13:40 ÕPETAJAD 20 min
13:50-14:50 SÕBRAPILDID 60 min